(+376) 868 784 | La sardana, 21 - Andorra
Seleccionar página

Darrera actualització: divendres 23 maig, 2018

POLÍTICA DE PRIVACITAT – indretandorra.com

Si us plau, Llegiu amb atenció la següent informació per Entendre Les nostres Pràctiques paper que fa a les Seves dades personals i com anem a processar els tats.

El present Política de Privacitat estableix a els tèrmits en Què indretandorra.com  fa servir i protegeix la informació que és proporcionada pèls Seus Usuaris a l’hora d’utilitzar el su lloc web. AQUESTA companyia està compromesa amb la seguridad de les dades dels Seus usuaris. Quan li demanem Omplir a els camps d’informació personal amb la qual vosté Pugui ser Identificat, ho fem assegurant que nomès és fara servir d’acordar con los tèrmits de este document.

No obstant aixó, AQUESTA política de privacitat olla canviar amb el temps o ser actualitzada paper que li recomanem i emfatitzem revisar continuament esta página per assegurar-se que està d’acordar amb aquests Canvis.

Informació que és Recollida

El nostre lloc web podrà recollir informació personal, per Exemple: Nom, informació de contacte com su Adreça de correu electrònica i informació demogràfica. Aixi MATEIX Quan va seguir Necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar 1 Lliurament o Facturació.

Ús de la informació Recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el Millor Servei possible, particularment per mantenir 1 registri d’usuaris, de comandes en cas que s’apliqui, i Millorar Els nostres productes i serveis. És possible que siguin l enviats correus electrònics periódicament a través del Nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i Altra informació publicitària que considerem rellevant per a vosté o que Pugui brindar algun benefic, aquests correus electrònics seran enviats a l’Adreça que vosté proporcioni i podran ser cancel·lats en QUALSEVOL Moment.

indretandorra.com està altament compromès per complir amb el compromís de mantenir su informació segura. Fem servir a els sistemes més Avançats i a els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi Hagi cap accés no autoritzat.

galetes

Una galeta és refereix a un fitxer que és enviat amb la Finalitat de sol·licitar Permís per emmagatzemar a su ordinador, a l’acceptar AQUEST fitxer és crea i la galeta serveix Llavors per Tenir informació respecte a l’trànsit web, i también facilita els futures visites a una web recurrent. Una altra Funció que tinença els galetes és que amb elles els webs podin reconeixer individualment i per Tant brindar-te el Millor Servei personalitzat de su web.

El nostre lloc web fa servir galetes per a poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a anàlisi estadística i després la informació s’elimina de forma permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això, les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, estàs no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, a menys que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament.

Vostè pot acceptar o negar l’ús de cookies, però, la majoria dels navegadors accepten galetes automàticament ja que serveix per tenir un millor servei web. També vostè pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les galetes. Si es declinen és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

Enlaces a Terceros

Este sitio web pudiera contener en laces a otros sitios que pudieran ser de su interés. Una vez que usted de clic en estos enlaces y abandone nuestra página, ya no tenemos control sobre al sitio al que es redirigido y por lo tanto no somos responsables de los términos o privacidad ni de la protección de sus datos en esos otros sitios terceros. Dichos sitios están sujetos a sus propias políticas de privacidad por lo cual es recomendable que los consulte para confirmar que usted está de acuerdo con estas.

Control de su información personal

En cualquier momento usted puede restringir la recopilación o el uso de la información personal que es proporcionada a nuestro sitio web. Cada vez que se le solicite rellenar un formulario, como el de alta de usuario, puede marcar o desmarcar la opción de recibir información por correo electrónico. En caso de que haya marcado la opción de recibir nuestro boletín o publicidad usted puede cancelarla en cualquier momento.

Esta compañía no venderá, cederá ni distribuirá la información personal que es recopilada sin su consentimiento, salvo que sea requerido por un juez con un orden judicial.

Quejas

Estamos comprometidos a resolver las quejas acerca de la recopilación o el uso de sus datos personales. Si desea hacer una queja en relación con las presentes Condiciones o nuestras prácticas en relación con sus datos personales, póngase en contacto con nosotros.

Vamos a responder a su queja tan pronto como sea posible y en todo caso, dentro de los 30 días. Esperamos que, para resolver cualquier queja de nuestra atención, sin embargo, si usted siente que su queja no se ha resuelto de manera adecuada, se reserva el derecho de contactar con la autoridad de control de protección de datos local.

indretandorra.com se reserva el derecho de cambiar los términos de la presente Política de Privacidad en cualquier momento.

L´Indret Andorra

C/ la Sardana, 21
AD 500 Andorra la Vella
Tel: 00376 868784

L'indret Barcelona

C.Rogent, 98
08026 Barcelona
Tel: 0034 93 2030005

L'indret Barcelona

Dr. Pi i Molist, 64
08016 Barcelona
Tel: 0034 93 3600798

Comercio asociado: HTUAL S.L.

Baixada de la Plana, 42
08032 Barcelona
tel: 0034 93 4359930